Item account niet geregistreerd of heeft geen view.php bestand.

Pastrami van wilde gans (± 150 gram) – Wild van Wild – Logisch

 5,95

Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Overheerlijke pastrami van Wild van Wild

Pastrami is van oudsher een joods-Hongaarse delicatesse die vroeger al van gans werd gemaakt en je tegenwoordig vaak van rund kan vinden. De ganzen die wij gebruiken voor deze pastrami worden geschoten in Noord-Holland. Na het plukken worden de filets eerst gepekeld in onze zelf gemaakte pekel. Daarna krijgen ze onze huis-gemengde kruidenkorst en hierna worden ze op hout gerookt en verder gegaard. Heerlijk bij de borrel, op een broodje of bij een salade.

Bereidingswijze:
Deze pastrami is gegaard en hoeft daarom alleen maar in dunne plakjes gesneden te worden.

Ingredienten: Wildeganzenborst (89%), zwarte peper, knoflook, ui, koriander, MOSTERDZAAD, kleurzout, basterdsuiker, jeneverbes, kruidnagel, laurierblad.

Voedingswaarden:
Energie: 549 kJ/131 kcal, Eiwit 21,8 g, Koolhydraten 1,9 g, waarvan suikers 0,8 g, Vet 3,8 g, waarvan verzadigd 0,6 g, Vezels 0 g, Zout 0,31 g

LET OP: kan een kogeltje bevatten!

Verpakt per:
Stuk circa 150 gram.

Houdbaarheid:
0- 7°C: 28 dagen
< -18°C: 6 maanden
Na openen beperkt houdbaar

 

Wij zijn Wild van Wild, opgericht door twee jagende broers met een passie voor de natuur en gastronomie.

Onze missie is om duurzaam te werken met al het moois dat de natuur ons te bieden heeft. Daarom bevatten onze producten alleen écht wild, wat een leven heeft geleid zoals het bedoeld is.

Door het gebruik van wild verbetert de voedselketen, de natuurlijke balans en het algemene dierenwelzijn. Bovendien is wild het meest gezonde en duurzame vlees wat er bestaat. Wij merken hoeveel vraag er is naar een verantwoord vlees product, in een tijd waarin veel mensen bewuster in het leven staan.

Wij jagen zelf ook, om verantwoordelijkheid te nemen voor ons voedsel en daarmee te oogsten wat in overvloed beschikbaar is en te beschermen wat bedreigd wordt (flora én fauna). Dat doen we in Nederland en Duitsland en daar komt ons wild dan ook vandaan.

Kijk voor meer informatie over de herkomst van ons vlees, de jacht en al uw andere vragen bij https://www.wildvanwild.nl/